Obilježavanje dječjeg tjedna: “Ježići” u posjeti Načelniku općine

Povodom obilježavanja Dječjeg tjedna u Hrvatskoj, koji ove godine traje od 01. do 07.listopada, starija vrtića skupina Dječjeg vrtića „Zlatni dani“ – „Ježići“ sa svojim „tetama“ došli su u posjet Načelniku općine g. Žarku Miholiću. Djeca su Načelniku  poklonila ručno  ukrašenu vazu koju su izradili u vrtiću.

„Ježići“ su  iznijeli svoje želje Načelniku, koje su u cilju promocije demokracije i transparentnosti, date na javno glasanje. Najveći broj glasova dobila je postava novih ljuljački a Načelnik je obećao priskočiti u pomoć u realizaciji ovog projekta. Druga po redu po broju glasova je nabava većeg televizora, te nabava trampolina („ali za van, ne unutra jer bi se razbio krov od skakanja“). Nakon radnog dijela sastanka, svi su se počastili slatkišima i sokovima.

S obzirom da Općina Zlatar Bistrica nosi titulu Općine-prijatelja djece, Načelnik je podržao i ostale prijedloge za uređenje vrtića, kao što je izgradnja vanjskog poligona za vježbanje sigurne vožnje biciklom i dr. Budući policajci, vatrogasci, doktorice i čak jedna gradonačelnica prepuni su ideja i prijedloga, vole zdravu hranu : voće, povrće, mrkve za dobar vid i „pečenog piceka s mlinci“ što je zasigurno razlog njihove nepresušne energije i veselja. 

            

     

 

 

 

Comments are closed.