Obilježavanje dječjeg tjedna

Povodom obilježavanja Dječjeg tjedna u Zlatar Bistrici, u četvrtak 10.listopada u Uredu načelnika općine g.Žarka Miholića  organiziran je prijem roditelja novorođene djece. Općina Zlatar Bistrica isplaćuje potpore za novorođenu djecu kontinuirano od 2007.godine. Ove godine isplaćene su potpore za dvanaestero djece, a iznos potpore za prvo dijete je 1.500,00 kn, za drugo dijete 2.000,00 kn te za svako daljnje još po tisuću kuna.

 

 

 

 

 

Nakon prijema najmlađih mještana, u posjet Načelniku je stigla vesela ekipa iz Dječjeg vrtića “Zlatni dani”. Dvadesetak mališana uručilo je Načelniku poklon i svoje crteže na kojima su neki od njihovih projekata koje bi željeli realizirati. Najviše želja odnosi se na uređenje i opremanje igrališta, što je Načelnik obećao i ispuniti. Mališani  su se počastili slatkišima i isprobali kako je sjediti u Načelnikovoj fotelji.

Za kraj ovog veselog dana, organiziran je prijem za ekipu  Zlatarbistričkih mažoretkinja, koje su nakon niza uspješnih nastupa, donijele nove medalje iz Rusije. Na internacionalnom Grand-prix turniru  u St.Petersburgu održanom 28. i 29.09.2019.godine, osvojile su srebrnu i brončanu medalju, te višestruka priznanja. Djevojke su uručile Načelniku prigodan poklon iz Rusije, a Načelnik im je uzvratio  također prigodnim  poklonom koji će im biti koristan na njihovom daljnjem putu u osvajanju medalja.

Comments are closed.