Učenici prezentirali eTwinning projekat Načelniku općine

 

Učenici 2. razreda Osnovne škole Zlatar Bistrica u sklopu projekta eTwinning,  su 18.05.2018. sa svojom voditeljicom Snježanom Kovačević, posjetili Načelnika općine g.Žarka Miholića. Prilikom posjete uručili su Načelniku poklon i prezentirali projekat eTwinning, u kojeg je uključena  zlatarbistrička škola.

eTwinning projekat  škola provodi u suradnji sa zemljama-partnerima (Španjolska i Cipar) a provodi se on-line preko sigurne platforme. Učenici komuniciraju engleskim jezikom, a okosnica projekta je objava slika, tekstova i videa kojima se prezentira kulturna baština i tradicija  mjesta gdje učenici žive.

Djeci se sviđa radno mjesto načelnika, i većina bi htjela postati načelnik kad odrastu jer je posao  načelnika i da ide  na  razne priredbe. Djeca znaju da je Općina Zlatar Bistrica  općina prijatelj djece, pa su zato dobili i besplatne udžbenike i Načelnik pomaže školi, što im je obećao i za ubuduće. U Uredu načelnika su  i super udobne fotelje, a stvarno je lako biti Načelnik kad vas posjete

veseli i bezbrižni mališani i ured odzvanja smijehom.

Comments are closed.