Zlatarbistričke mažoretkinje državne prvakinje u sedam kategorija

Zlatarbistričke mažoretkinje sudjelovale su u nedjelju, 23.02.2020., na Državnom turniru Saveza mažoretkinja i pom-pon timova Hrvatske održanom u Čazmi.
Na natjecanju su sudjelovala ukupno 22 tima, a kroz cjelodnevno natjecanje otplesano je preko 270 koreografija. Naše mažoretkinje natjecale su se u 18 kategorija te u Zlatar Bistricu donijele 14 medalja! Svojim izvedbama osvojile su ukupno 7 zlatnih, 5 srebrnih i 2 brončane medalje.
Prvo mjesto osvojile su juniorke mini formacijom mix, triom pom-pon, duom twirling te Lana Dlesk solom pom-pon. Seniorke su bile zlatne sa svojim mini mix i mini pom-pon formacijama te triom pom-pon.
Drugo mjesto osvojile su kadetkinje sa mini mix koreografijom, juniorke sa mini pom-ponom, kadetkinja Ana Škvorc sa solom pom-pon, juniorka Lana Dlesk sa solom štap te Lucija Parlov solom pom-pon u dječjoj kategoriji.
Brončanu medalju osvojile su kadetkinje u kategoriji trio pom-pon te seniorka Marinela Čehulić sa solom u twirling kategoriji.

Djevojke su izuzetno sretne ostvarenim rezultatima, a trenerice Mirela Horvatić, Laura Čehulić i Marcela Čehulić ističu kako su ponosne na svaki ostvareni uspjeh te kako su djevojke ponovno zasluženo osvojile medalje za trud i rad koji ulažu u uvježbavanje koreografija.
Zlatarbistričke mažoretkinje odličnim rezultatima na turniru kvalificirale su se na Europsko prvenstvo mažoretkinja koje se ove godine održava u Mariboru.

 

Comments are closed.