Zlatarbistričke mažoretkinje nižu nove uspjehe

Zlatarbistričke mažoretkinje započele su novu natjecateljsku sezonu sudjelovanjem na internacionalnom natjecanju V. Zagreb Christmas Open koje se održalo u nedjelju, 10.12.2017., u organizaciji Saveza mažoretkinja i pom-pon timova Hrvatske.

Ukupno 32 članice nastupile su u 8 kategorija te osvojile 3 zlata, 3 srebra i broncu. Zlato su osvojile u kadetskoj i juniorskoj mini mix kategoriji, kao i trio štap kadeti (Dorotea Borić, Tamara Čarap i Lana Dlesk). Srebrom su se okitile najmlađe članice božićnom pom-pon koreografijom, seniorke mini mix koreografijom te Dorotea Borić u kategoriji solo štap kadeti. Lana Dlesk osvojila je broncu sa svojim solom u pom-pon kategoriji, dok je Marta Srečić osvojila odlično 5.mjesto svojim solom sa štapom.

Trenerice Mirela Horvatić i Laura Čehulić iznimno su ponosne na uspjehe svih djevojaka budući da su sve predstavljene koreografije nove te uvježbane u vrlo kratkom periodu. Djevojkama slijedi uvježbavanje koreografija te pripreme za Državni turnir koji ih očekuje krajem veljače 2018.

 

 

cof

cof

cof

cof

  cof

cof

cof

cof

cof

cof

cof

 

 

Comments are closed.