Zlatarbistričke mažoretkinje ponovno uspješne

Zlatarbističke mažoretkinje sudjelovale su na Internacionalnom festivalu mažoretkinja ‘II. Golden heart’ koji se održao 16.3.2018. u Petrinji u organizaciji Saveza mažoretkinja i pom-pon timova Hrvatske te domaćina, Petrinjskih mažoretkinja.

Sa ukupno 33 članice natjecale su se u 5 kategorija te osvojile 4 zlata i srebro. Zlato su osvojile kadetkinje u kategorijama mini pom-pon, duo pom-pon Dorotea Borić i Lana Dlesk, te velikom formacijom štap. Prvo mjesto osvojile su i seniorke mini pom-pon koreografijom, a srebro je zaslužila Dorotea Borić sa solom u twirling kategoriji. Trenerice Mirela Horvatić i Laura Čehulić izrazito su ponosne na nove uspjehe djevojaka koje pokazuju velik napredak od natjecanja do natjecanja, a posebno su ponosne na 1.mjesto u kategoriji kadeta velika formacija štap budući da su u toj koreografiji gotovo sve djevojčice novoupisane te im je ovo bio prvi zajednički nastup i natjecanje.

Djevojke zahvaljuju svim roditeljima i prijateljima na podršci , a sada nastavljaju s intenzivnim pripremama za Državni turnir, ujedno i kvalifikacijski turnir za Europsko prvenstvo, u velikim formacijama koji ih očekuje 5.5. u Virovitici.

 

 

 

 

 

Comments are closed.