Iako je još uvijek prisutna „korona“ među nama, naša je udruga svejedno aktivna i funkcionira kroz razna događanja.

Organizirali smo jednodnevne izlete na Krk, Njivice i Stubičke Toplice na kupanje, te izlet u Lepoglavu. Tvrtka Grex omogućila nam je prezentaciju na Bilogori na prekrasno uređenom OPG-u „Na malenom brijegu“.

U Domu kulture organizirali smo druženje uz muziku i ples, koji naše umirovljenike raduje i ispunjava.

Moram naglasiti da je naša udruga sudjelovala i na međužupanijskim sportskim susretima u Međimurskoj županiji u Mačkovcu. Također smo se družili u Oroslavju i u Mihovljanu uz viseću kuglanu, pikado i belot.

Posjetili smo Klub za starije osobe u Varaždinu. Prvog listopada, kada se obilježava Međunarodni dan starijih osoba, posjetili smo naše starije umirovljenike koji više nisu aktivni  ali su srcem uz nas.

Sudjelujemo u EU projektu kojeg provodi Matica umirovljenika Krapinsko-zagorske županije „Senior aktiv program“ ESF. U sklopu projekta održana su predavanja na temu  COVID-19 koja je vodila dr.Snježana Klancir. Predavanje na temu raspolaganja imovinom održala je odvjetnica gđa.Vinka Brundula Tadić. Također je provedena informatička obuka koju je održala prof.Jasenka Kuljak.

Na radionicama smo izrađivali razne ukrase i slike u okviru. Osnovali smo i pjevački zbor kojeg vodi prof.Adam Mokos Pazman.

Planiramo realizirati do kraja godine  još puno lijepih događanja, ako će  to epidemiološke mjere dozvoliti. Zahvaljujemo našoj načelnici Vesni Mikulec koja nam ide u susret i naša je velika podrška.

Predsjednica Marija Kunić