Dječji nogometni kamp “Ivančica”

U organizaciji NK Ivančica i trenera dinamove škole nogometa, 28.06.2021. godine otvoren je Dječji nogometni kamp “Ivančica”. Nogometni kamp će se održavati do 01.07.2021., a polazit će ga 130 djece u dobi od 6 do 15 godina, koji su sa nestrpljenjem i veseljem dočekali početak treninga.

Polaznici kampa većinom dolaze iz Krapinsko-zagorske, ali ima ih i iz susjednih županija. Šest dinamovih trenera:Željko Vrebac, Domagoj Dvoršak, Luka Smiljanić, Marko Cindrić, Miroslav Davidović i golmanski trener Željko Rumbak i domaći treneri narednih četiri dana podučavati će djecu različitim nogometnim vještinama.

Kamp je otvorio ispred glavnog pokrovitelja Općine Zlatar Bistrica Tomislav Tukač uz prisustvo predsjednika NK Ivančica Berislava Horvatića i tajnika NS KZŽ Juraja Sirovca. Treninzi se održavaju u dvije skupine, po godištima, uz izdvojene golmanske treninge.

Posljednjeg dana Kampa održat će se i turniri po grupama. Na otvorenju su nastupile višestruko nagrađivane Zlatarbistričke mažoretkinje.   

Comments are closed.