27.04.2022. godine s početkom u 17:00 sati održana je Ekopriredba povodom Dana škole i otvorenja učionice na otvorenom, u Osnovnoj školi Zlatar Bistrica.

29.04.2022. godine s početkom u 18:00 sati u organizaciji Puhačkog orkestra Općine Zlatar Bistrica u Domu kulture, Osnovna glazbena škola pri Osnovnoj školi Marija Bistrica održala je Javnu tribinu i prezentaciju instrumenata uz prigodni koncert učenika polaznika te škole.

30.04.2022. godine s početkom u 10:00 sati u organizaciji NK ”Ivančica” održan je Zlatarbistrički kup ”Dražen Jurec” – malonogometni turnir kvartova i naselja Općine Zlatar Bistrica, na kojem je sudjelovalo 9 ekipa, a sve se održalo u Školskoj sportskoj dvorani u Zlatar Bistrici. Cijelo događanje upotpunile su i Zlatarbistričke mažoretkinje svojim plesnim točkama. Detalje o turniru možete pronaći na: https://www.zagorje.com/clanak/zlatar-bistrica/zlatarbistricki-kup-drazen-jurec-pripao-ekipi-zlb-sjever

 

Istog dana, s početkom u 17:00 sati u Domu kulture održano je i stručno predavanje o zaštiti djece od pedofilije, u organizaciji Udruge protiv Zakona zastare od pedofilije.

Dodatno, s početkom u 19:00 sati u Domu kulture Udruga umirovljenika Zlatar Bistrica sa posebnim gostima, zborom Udruge umirovljenika Marija Bistrica i ženskim zborom ”Sloboda” iz Oroslavja, održala je Kulturno umjetnički program ”Raspjevano proljeće umirovljenika”, uz nezaobilaznu feštu i druženje.

01.05.2022. godine u 7:00 sati Puhački orkestar Općine Zlatar Bistrica za sve mještane općine izveo je Prvosvibanjske budnice.

S početkom u 20:00 sati, u Domu kulture razveselila nas je Kulturna udruga ” Glumački festival u Krapini” predstavom ”Ne daj se, Njofra”, Kazališne grupe Lectirum.

Ovim putem zahvaljujemo se svim sudionicima, posjetiteljima i organizatorima događanja na angažmanu i dolasku. Veselimo se daljnjoj skorašnjoj suradnji i još većim uspješnim projektima kojima uzdižemo kulturni, umjetnički i sportski duh Zlatar Bistrice na jednu sasvim novu razinu.