Načelnica

 

 

 

 

 

 

 

 

Načelnica mr. sc. VESNA MIKULEC, mag. oec., rođena je 02.02.1961. godine u Donjoj Batini. Udata je i majka sina Nikole.

Osnovnu školu pohađala je u Zlataru, Srednju ekonomsku školu u Zaboku, Fakultet za vanjsku trgovinu u Zagrebu, smjer OKS, gdje je i prvi puta diplomirala, te stekla višu stručnu spremu. Školovanje je nastavila dalje na Ekonomskom fakultetu, gdje je, pored završenog dodiplomskog studija, završila i znanstveni poslijediplomski studij iz poslovne ekonomije te stekla akademski stupanj magistra društvenih znanosti, polje ekonomije.

Svoj dosadašnji radni vijek od gotovo 38 godina provela je na raznim poslovima u prosvjeti i realnom sektoru.

01.01.1993. godine osnovala je vlastito poduzeće. Pored prerade plastičnih masa poduzeće se bavilo i pružanjem knjigovodstvenih i konzultantskih usluga za obrtnike i male poduzetnike. Kao direktor poduzeća pohađala je često i razne menadžerske treninge te izradila nekoliko većih investicijskih elaborata.

2002. godine upisala je program pedagoško psihološke izobrazbe, te položila propisane ispite. 11.01.2005. godine zaposlila se u Srednjoj školi Konjščina na radnom mjestu profesora ekonomske grupe predmeta te je taj posao sa zadovoljstvom obnašala.

2008. godine prijavila se na natječaj Pučkog otvorenog učilišta u Zaboku za predavača-vanjskog suradnika u svrhu realizacije srednjoškolskih programa izobrazbe odraslih, gdje je odradila dvije školske godine te stekla dodatna iskustva.

Po prirodi je društvena i rado se druži s ljudima te voli glazbu. Više od dvadeset godina svirala je u orkestru KPD-a Zlatarjeve u Zlataru, a dugi niz godina pjevala u zboru KUD-a „KAJ“ Zlatar Bistrica.


Kontakt :    

Adresa:   Vladimira Nazora 56, 49247 Zlatar Bistrica

PRIJAM STRANAKA
Radnim danom od 8:00 do 13:00h
(poželjna prethodna najava)