Izgradnja i opremanje dječjeg igrališta u naselju Veleškovec

Osobna iskaznica projekta

Općina Zlatar Bistrica zaprimila je Odluku Lag-a ”Zeleni bregi” o odabiru projekta kojim je Općini Zlatar Bistrica odobreno sufinanciranje projekta ”Izgradnja i opremanje dječjeg igrališta u Veleškovcu”. Odlukom je Općini odobrena potpora u iznosu od 249.212,70 kn.

________________________________________________________________________

Temeljem provedenog postupka jednostavne nabave putem sustava Agronet, odabran je najpovoljniji izvođač radova Pludux Art iz Konjščine.

Zapisnik o pregledu i ocjeni ponuda

Odluka o odabiru ponude


Općina Zlatar Bistrica ponovno je raspisala natječaj za nabavu radova i opreme za izgradnju i opremanje dječjeg igrališta u naselju Veleškovec u Zlatar Bistrici. 08.08.2022. godine objavljen je drugi poziv za nabavu putem sustava Agronet gdje je dostupna kompletna dokumentacija o nabavi, projektna dokumentacija i ostali relevantni dokumenti.

Pozivaju se svi zainteresirani gospodarski subjekti da dostave svoje ponude putem sustava Agronet zaključno do 23.08.2022. god. do 16:00 sati.

  • poziv na dostavu ponuda pdf
  • dokumentacija o nabavi pdf
  • obrazloženje/ispravak stavke troškovnika – obavijest svim zainteresiranim gospodarskim subjektima pdf

Općina Zlatar Bistrica dana 07.07.2022. godine raspisala je natječaj za nabavu radova i opreme putem sustava Agronet te se pozivaju svi zainteresirani gospodarski subjekti da podnesu svoju ponudu za izvođenje radova putem sustava Agronet.

Poništen je natječaj za nabavu radova i opreme objavljen 07.07.2022. god.

  • Dokumentacija o nabavi Pdf
  • Poziv za dostavu ponude Pdf
  • Odluka o poništenju postupka nabave Pdf