1. listopada pjevački zbor KUEU-e KAJ prvi je put nastupao na zborskom susretu “Zapjevajmo Prejcu”, koji je bio i natjecateljskog karaktera, a održao se po 6. put u organizaciji Pjevačkog zbora Đuro Prejac iz Desinića.

U ugodnom i akustičnom ambijentu dvorca Veliki Tabor izveli su tri skladbe različitih karaktera: “V kesni čas”, ”Pange lingua” te “Gdje Dunav ljubi nebo”.

Kako doznajemo, za nastup su bili spremni i opušteni su izveli odabrani program, a njihove izvedbe i kompletan nastup proglašeni su NAJBOLJIMA te su se kući vratili okrunjeni još jednom vrijednom pobjedom.

Općinska načelnica Vesna Mikulec čestita Udruzi na njihovom radu i trudu te želji za promocijom glazbenog amaterizma kroz zborsko pjevanje. Kao što i sam KUEU KAJ to prepoznaje, ovaj rezultat nije došao sam od sebe. To je suma kvalitetnog i odgovornog rada te entuzijazma svih pojedinaca koji su sinergijom s voditeljicom Ivanom došli do razine izvođenja u kojoj mogu istinski uživati.

Iskrene čestitke KUEU-i KAJ uz želju da se nastave nizati ovakva prekrasna priznanja, a Općina će kao i do sada i dalje podržavati rad Udruge.