Prijavite se na radionice o pokretanju i poslovanju subjekata u ruralnom turizmu

“Skrivena blaga ruralnog turizma” projekt je kojeg je LAG “Zeleni bregi” u suradnji s još 5 LAG-ova (LAG Zagorje-Sutla, LAG SAVA, LAG Prigorje-Zagorje, LAG Međimurski doli i bregi i LAG Mura-Drava) provodi na području sjeverozapadne Hrvatske u svrhu učenja i širenja dobrih praksi između hrvatskih regija na području razvoja ruralnog turizma koji će se sastojati od edukacija dionika u sektoru turizma, promocije lokalnih destinacija, njihovo umrežavanje kao i jačanje međusektorske suradnje u području ruralog turizma koji će čuvati prirodnu i kulturnu baštinu.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 1,323.809,76 HRK, a sufinanciran je sredstvima Europske unije iz Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj.

LAG “Zeleni bregi” u okviru međuteritorijalnog projekta organizira  dvodnevnu radionicu na kojoj će biti obrađene teme o pokretanju i poslovanju subjekata u ruralnom turizmu, a koja će se održati 22. i 23. rujna (srijeda i četvrtak) 2021. u Centru za prirodu – Zagorje, Radoboj 34A, 49232 Radoboj.

Radionicu će voditi stručnjaci iz Instituta za turizam, jedinog znanstvenog javnog instituta u Republici Hrvatskoj specijaliziranog za istraživanje i konzalting u turizmu, a koji svoje iskustvo temelji na znanstvenom radu, kontinuiranim istraživanjima i stalnom usavršavanju multidisciplinarnog radnog tima.

Obje radionice traju po 8 školskih sati s pauzama. Program je zamišljen na sljedeći način:

  1. dan – 22. rujna 2021. (srijeda)

Od 09:00 do 17:00 sati.

Teme su Pokretanje ruralnog turizma na OPG-u i Uspješno poslovanje u ruralnom turizmu

  1. dan – 23. rujna 2021. (četvrtak)

Od 09:00 do 17:00 sati.

Teme su Kulturna baština i kako je interpretirati i Marketing u turizmu.

Maksimalan broj polaznika radionice po danu je 20. Sudjelovanje je besplatno, a za sudionike je osigurana okrepa i ručak. Prijaviti se možete zaključno s 20. rujna 2021. godine putem e-mail adrese: lag.zelenibregi@gmail.com  ili na broj mobitela 099/325-1003.

 

LAG „Zeleni bregi“

 

Comments are closed.