Klinci u vrtiću s pripremama za maškare počeli su već polovicom veljače. Svaki dan tijekom igre provlačile su se teme vezane uz maškare – izrađivale su se maske, oslikavale kape, baloni, oblačilo se i presvlačilo u šarene kostime. Ples i pjesma veselih maškara svakodnevno su odzvanjali vrtićkim prostorom, a najveselije je bilo na sam fašnik, 04.03.2014. godine. U prijepodnevnim satima u vrtiću, djeca su  u šarenim kostimima „tjerala zimu“, a popodne, već tradicionalno, u Sportskoj dvorani Osnovne škole djeca starije i srednje mješovite skupine sa odgojiteljicama sudjelovala su na   „XI. ZLATARBISTRIČKOM FAŠNIKU“.Djevojčice obučene u prekrasne haljine na jedan dan su se pretvorile u mladenke i uz pjesmu „Ja sam dečko za ženiti“ sa svojim mladoženjama plesale i veselile se.

            Zahvaljujemo svim roditeljima na suradnji,  a posebno Martini Dlesk, mami – frizerki, koja je za taj dan ponudila i besplatno frizirala i šminkala „mladenke“ starije skupine u svom salonu.

            Veliko hvala i Načelniku Općine koji je i ove godine sve maškare počastio velikom košarom slatkiša.Ravnateljici škole zahvaljujemo na zajedničkom fašničkom druženju do sljedeće godine!

 

Ravnateljica:

Renata Horvatić

DIGITAL CAMERA DIGITAL CAMERA DIGITAL CAMERA DIGITAL CAMERA DIGITAL CAMERA DIGITAL CAMERA DIGITAL CAMERA DIGITAL CAMERA DIGITAL CAMERA DIGITAL CAMERA DIGITAL CAMERA DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA DSC04023 DSC04024 DSC04038 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

DIGITAL CAMERA