Općini isporučene preostale količine spremnika, slijedi podjela domaćinstvima      

Prijavom na natječaj Ministarstva zaštite okoliša i energetike i Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost Općina Zlatar Bistrica osigurala je besplatne spremnike za odvojeno prikupljanje papira i kartona i plastike za sva kućanstva i višestambene objekte.

Ukupna vrijednost nabave iznosi 343.593,96 kuna, a općina Zlatar Bistrica sudjelovat će u sufinanciranju spremnika u iznosu od 15% ukupnih troškova odnosno iznosom od 51.539,09 kuna, te će tako za sve korisnike spremnici biti besplatni.

U prethodnom periodu izvršena je distribucija spremnika za sve višestambene objekte odnosno svaka zgrada dobila je po jedan spremnik za odvojeno prikupljanje papira i kartona, plastike i stakla.

26.ožujka 2021.godine Općini su isporučeni preostali spremnici,  te će se u narednom periodu u  suradnji sa poduzećem Komunalac Konjščina d.o.o.  svakom kućanstvu dodijeliti  po jedan spremnik za otpadni papir i karton (plave boje) zapremnine 120 litara i jedan spremnik za otpadnu plastiku (žute boje) zapremnine 240 litara.

 

smart

 

 

 

Comments are closed.