Projekat rekonstrukcije i dogradnje dječjeg vrtića „Zlatni dani“ privodi se kraju. Tehnički pregled u postupku izdavanja Uporabne dozvole za dograđeni dio vrtića izvršen je 08.10.2021.godine, a Uporabna dozvola izdana je 22.10.2021.godine.

Konačna primopredaja radova između investitora Općine Zlatar Bistrica i izvođača radova, poduzeća PALAM d.o.o. izvršena je 29.10.2021.godine.

Ustanova je podnijela zahtjev nadležnim institucijama, te će se po dobivanju suglasnosti u prostoru početi s radom. Prostor je opremljen novom opremom i igračkama, te je spreman za prihvat mališana.

Pošto je u vremenu izvođenja radova bio izmješten glavni ulaz u prostor vrtića, proteklog vikenda je prostor koji je služio kao ulaz vraćen u prvobitno stanje, odnosno u  sobu za jednu vrtićku skupinu. Preseljenjem vrtićke skupine u “staru” uređenu sobu, osloboditi će se prostor središnjeg dnevnog boravka, odnosno dvorane koji će sada biti na raspolaganju svim mališanima. Djelatnici dječjeg vrtića uz pomoć  članova Upravnog vijeća vrtića izmjestili su namještaj  i očistili sobu, a soboslikarske radove izvodili su djelatnici Općine Zlatar Bistrica.

“Osvježene” prostore obišle su u ponedjeljak 15.11.2021.godine  načelnica općine Vesna Mikulec i pročelnica upravnog odjela općine Marija Horvat, te podijelile radost i veselje  s mališanima u starom-novom prostoru.