NK Ivančica ove godine slavi 95. godišnjicu postojanja. Tim su povodom organizirali pet dana sporta za djecu s područja općine i cijele Krapinsko-zagorske županije. Središnje događanje bio je 2. Dječji nogometni kamp „Ivančica“, koji se u organizaciji NK Ivančice i pod pokroviteljstvom Općine Zlatar Bistrica i Krapinsko-zagorske županije, provodio od srijede do nedjelje u suradnji s Dinamovom školom nogometa. Ove je godine okupio 94 polaznika, koje su raznim nogometnim vještinama podučavali Dinamovi treneri Miroslav Davidović, Boban Đerić, Martin Kolar, Luka Tuđen i trener golmana Josip Zekić uz asistenciju domaćeg trenera Saše Pelka. Posljednjeg dana Kampa, u nedjelju, održane su i završne utakmice te su podijeljenje diplome i medalje. Kamp je otvorila i zatvorila načelnica Vesna Mikulec, napomenuvši kako je Zlatar Bistrica cijelog tjedna živjela u znaku djece i sporta te izrazila nadu da ovo događanje preraste u tradiciju.

Održana je i svečana Skupština Ivančice na kojoj su bili nekadašnji igrači. U zajedničkom druženju prisjetili su se povijesti Kluba, o čemu je i govorio predsjednik Berislav Horvatić, napomenuvši kako Klub ima bogatu povijest, a istaknuo je i najvažnije sportske rezultate u proteklih 95 godina. U Ivančici danas ima stotinjak igrača u 7 starosnih kategorija, a Klub je posebno ponosan na djecu članove, rekao je Horvatić, od kojih neki danas treniraju i u višim ligama. Da je važno da se mladi bave sportom, napomenula je na Skupštini i načelnica Vesna Mikulec, koja je pohvalila sve uključene u Klub – djecu, roditelje, trenere, vodstvo Kluba te sadašnje i nekadašnje igrače na trudu, zalaganju i odricanju koje ulažu te postižu velike uspjehe za malo mjesto.

U sklopu proslave godišnjice Kluba održan je i 8. Memorijalni turnir „Marijan Jurec Šika“ za zagiće, utakmica veterana Marije Bistrice i Ivančice te utakmica seniora i igrača koji su potekli iz Ivančice protiv reprezentacije Zagorja. Ivančicu su posjetila i djeca Dječjeg vrtića „Zlatni dani“, Lavići i Malci, sa svojim odgojiteljicama, a za njih su treneri Ivančice pripremili pokazni trening i nogometno druženje.