Zlatarbistričke mažoretkinje ponovno državne prvakinje

Zlatarbistričke mažoretkinje natjecale su se na 36.Državnom turniru i Open Cup natjecanju održanom, 05.06.2021., u organizaciji Saveza mažoretkinja i pom-pon timova Hrvatske. Natjecanje je održano u Zagrebu, a sudjelovalo je ukupno 19 timova iz Hrvatske i Slovenije.

Na natjecanju su sudjelovale sve članice Zlatarbistričkih mažoretkinja i kroz cjelodnevno natjecanje otplesale ukupno 17 koreografija koje su uvježbavale od jeseni. Mažoretkinje su u Zlatar Bistricu donijele medalje iz svih kategorija u kojima su nastupile-  sveukupno 12 zlatnih, četiri srebrne i jedna brončana medalja te 9 titula državnih prvakinja!

Trenerice Mirela Horvatić, Laura Čehulić i Marcela Čehulić izuzetno su ponosne na sve cure i njihove nastupe: „Ogromno BRAVO za sve naše cure koje su i u najtežim vremenima pokazale volju, ustrajnost i želju za plesom, treniranjem i nastupanjem! Sav trud itekako se isplatio!“

Titule držanih prvakinja Zlatice su osvojile koreografijama solo štap djeca (Lucija Parlov), u kadetskom uzrastu: solo pompon kadeti (Ana Škvorc), mini formacija pom-pon kadeti 1 (Kruhak/Malogorski/Margetić/Ozimec/Ozimec/Škvorc/Tkalec), juniorke: defile pom-pon juniori, solo pom-pon juniori (Lana Dlesk), trio pom-pon juniori (Dorotea Borić, Lana Dlesk, Anja Krivak), mini formacija pom-pon juniori (Borić/Čarap/Dlesk/Krivak/Pavlović/Peršun), i seniorke: trio pom-pon seniori (Laura Čehulić, Marcela Čehulić, Mirela Horvatić) i mini formacija pom-pon seniori (Cimić/Čehulić/Čehulić/Čehulić/Horvatić/Kuljak/Martinjak). Uz navedeno na državnom turniru ostvarile sjajne uspjehe i srebrne medalje u kategorijama solo pom-pon djeca (Lucija Parlov), duo pom-pon kadeti (Leona Majcen, Iva Pezić), mini formacija štap kadeti (Curiš/Fulir/Hajnić/Jakušić/Miškec/Srebak/Vuković)i mini formacija mix kadeti (Delić/Glavač/Horvat/Šaić/Šimunec/Škvorc/Žukina). Također, kadeti su bili brončani u kategoriji mini formacija pom-pon 2 (Bingula/Buden/Celenko/Kuntić/Kosalec). Na Open Cup natjecanju ponovno su osvojile zlatne medalje i to u kategorijama duo acrobatic junior (Dorotea Borić, Lana Dlesk), mini formacija mix juniori (Borić/Čarap/Dlesk/Krivak/Pavlović/Peršun) i mini formacija mix seniori (Cimić/Čehulić/Čehulić/Čehulić/Horvatić/Kuljak/Martinjak).

Mažoretkinje zahvaljuju svima na velikoj podršci i čestitkama te nastavljaju dalje s treninzima i pripremama za svoj program Večeri Zlatarbistričkih mažoretkinja koji će se održati sredinom lipnja u Zlatar Bistrici. Na programu će izvoditi koreografije s državnog turnira tako da će svi stanovnici Zlatar Bistrice, ali i šire imati priliku uživo pogledati nastupe državnih prvakinja.

 

Iskrene čestitke na ostvarenim rezultatima te puno uspjeha u daljnjem radu šalje Načelnica općine  Zlatar Bistrica Vesna Mikulec.

 

 

Comments are closed.