Nakon uspješno odrađenih državnih kvalifikacijskih turnira u veljači i travnju ove godine, Zlatarbistričke mažoretkinje protekla dva mjeseca intenzivno su se pripremale za MWF Europsko prvenstvo mažoretkinja. Natjecanje se održava ovog tjedna, 22.06.-26.06., u dvorani ŠRC-a Višnjik u Zadru, a kroz pet dana natjecanja više od četiri tisuće mažoretkinja iz cijele Europe nastupiti će sa svojim izvedbama.

Naše mažoretkinje natječu se svih pet dana, a ukupno će izvesti 15 koreografija u sva tri dobna uzrasta. Kadetkinje Zlatarbistričkih mažoretkinja natjecati će se u kategorijama mini pom-pon i defile pom-pon, juniorke u mini štap, solo pom-pon, duo pom-pon, mini pom-pon, mini mix, defile pom-pon, velika formacija pom-pon i velika formacija klasična štap, a seniorke u trio pom-pon, mini pom-pon, mini mix, defile pom-pon i velika formacija mix.

Nadamo se da će se sav trud i rad koji smo imali prilike vidjeti kod djevojaka kroz cijelu sezonu isplatiti te da će se Zlatice iz Zadra vratiti sa što boljim rezultatima!